Home Fordele ved Bat-Caddy
Fordele ved Bat-Caddy

Der er mange grunde til, at en elektrisk golfvogn er praktisk til at transportere dine køller rundt på banen. Det er ikke kun Professional Tour spillere, der undgår at transporter deres bag. Et stadigt stigende antal helt almindelige golfspillere rundt om i verden, der ikke kan tillade sig den luksus at have en personlig Caddy, der bruger elektrisk golf vogne såsom Bat-Caddy ... og her er nogle af grundene hertil:

Benefits of using the Bat-Caddy

Brug din energi på dit golfspil

I gennemsnit tager en runde golf 4-5 timer med en afstand af 8-10 km. Den faktiske bold kontakt er mellem 70 og 100 gange, og tager mindre end 2% af tiden, mens størstedelen af tiden er brugt på at komme til næste slag. Det er en masse tid og energi brugt mellem slag, og især hen imod slutningen af en runde mangler vi ofte den energi til at koncentrere os. Ved at bruge en Bat-Caddy du kan sikre din energi til spillet og bruge dine bedste sving på hvert slag... ligesom Proerne!

Undgå en tung byrde

Den gennemsnitlige golf taske vejer et sted mellem 10 og 20 kg. En bærebag løftes og sættes tæt på 100 gange på en runde. Brug af en almindelig 2- eller 3 hjulet vogn kan også lægge pres på dine arme og skuldre unødigt, især ved at gå op ad bakke. Herudover bliver din gang ikke naturlig ved at holde den ene hånd på håndtaget og man kan nemt føle sig skæv i ryggen. Bat-Caddy giver dig det bedste fra begge verdener.

Hold dig I form

Alle ved hvor vigtigt der er at holde sig I form. Ved brug af en buggy får du kun en brøkdel af den motion du får ved at gå banen rundt. Med en elvogn fra Bat-Caddy får du kræfter til hele din runde – hvad enten du e rung eller gammel. Det er de sidste 3-4 huller som afgør matchen og det er ikke her du ønsker at løbe tør for kræfter.

Beskyt banen og gør dit/jeres spil hurtigere.

El vogne vejer betydeligt mindre end end buggy, og har dermed mindre skadelig indvirkning på fairways, især i våde forhold (i henhold til en 2004 USGA rapport fra USA). I modsætning til hvad nogle mennesker tror, kan en el vogn også fremskynde spillet. En Bat-Caddy motoriseret Golfvogn kan nå ethvert sted på golfbane uden at efterlade spor mærker og kan flyttes direkte fra et punkt til det næste. Også Med fjernbetjeningen er det ikke nødvendigt at gå tilbage for at hente et andet jern. Du skal blot styre Bat-Caddy med fjernbetjeningen frem til næste tee og spare tid og energi.

 

Benefits of using the Bat-Caddy

Gør dit handicap bedre.

Sidst men ikke mindst, vælger mange golfspillere at investere betydelige summer i den seneste jern og kølle teknologi til at forbedre deres handicap ..... desværre ikke altid med det ønskede resultat. Forstil dig, hvordan en bedre rytme, forbedret kondition og en højere energi niveau og koncentration ville virke på dit spil. Vores kvalificeret gæt er, at det vil resultere i et bedre handicap, og der er mange af vores kunder, der bekræfter! Kort sagt, en Bat-Caddy Golf Caddy vil hjælpe dig til at have mere energi til spillet, forhindre du bliver træt og ukoncentreret, forbedre din rytme i spillet og øge sjov og fællesskab og i sidste ende forbedre dit handicap - alt sammen til en meget rimelig pris !

 

Den nye og innovative XR3

Den mest elegante fjernbetjente elvogn på markedet til en fantastisk pris. Ekstremt kraftfuld og robust. Tysk konstruktion kombineret med asiatisk effektivitet.

Hvorfor en fjernbetjening?

Vi siger "Prøv det" - du vil elske det! Hænderne fri - du kan bevæge dig i dit eget tempo. Du vil virkelig føle det som om du er en Pro med en caddy til at hjælpe dig med jern og køller.

Hvorfor Bat-Caddy?

Det er meget simpelt. Fordi du kan stole på os! Vi tilbyder ærlig og effektiv service. Problem med vognen eller spørgsmål? Skriv til os på info@fabrikators.com

Seneste nyheder

Bat-Caddy ® flytter til Europa. En af de bedste elektriske trolleys fra USA er nu tilgængelig for alle europæiske golfspillere

Read more here