Home Links Forsendelse
Forsendelse

Angående forsendelse vil du sikkert gerne vide:

 

Hvornår kan jeg få vognen?

Hvad koster det?

Hvordan bliver vognen sendt?

 

Det er meget simpelt - Vi sender varen direkte til dig. Typisk inden for Danmark inden for 2-3 dage. Vi tager det fulde ansvar for, at varerne kommer hele vejen til dig.  Vi benytter GLS som er en meget professionel og effektiv speditør. Vi bruger ekstra stærke og styrket kasser designet til forsendelse. Til dato har vi haft mindre end 0,5% problemer, og vi forbedrer det hele tiden.

 

Prisen regner vi ud fra vores aftale med GLS, og du betaler kun for selve forsendelsen plus et olie- og håndterings tillæg som vi holder helt i bund. I danmark koster ca mellem 200 og 250 Kr at sende en golfvogn.

 

 

Den nye og innovative XR3

Den mest elegante fjernbetjente elvogn på markedet til en fantastisk pris. Ekstremt kraftfuld og robust. Tysk konstruktion kombineret med asiatisk effektivitet.

Hvorfor en fjernbetjening?

Vi siger "Prøv det" - du vil elske det! Hænderne fri - du kan bevæge dig i dit eget tempo. Du vil virkelig føle det som om du er en Pro med en caddy til at hjælpe dig med jern og køller.

Hvorfor Bat-Caddy?

Det er meget simpelt. Fordi du kan stole på os! Vi tilbyder ærlig og effektiv service. Problem med vognen eller spørgsmål? Skriv til os på info@fabrikators.com

Seneste nyheder

Bat-Caddy ® flytter til Europa. En af de bedste elektriske trolleys fra USA er nu tilgængelig for alle europæiske golfspillere

Read more here