Home Spørgsmål & Svar
Spørgsmål & Svar
Ofte stillede spørgsmål

Svar på de oftest stillede spørgsmål

Q: Hvem er GolfTech4U?

GolfTech4U er en virksomhed dedikeret til at fremme og service af høj kvalitet golf vogne under den succesrige varemærke Bat-Caddy. Vi er et joint venture mellem SpaCom / Bat-Caddy USA og FabriKators Aps, Danmark.

Q: Hvilke erfaringer har I i Golf Industrien?

Bat-Caddy er en betroet og kendt mærke i USA, med tusindvis af solgte enheder siden starten i 2004, vi står for innovation, kvalitet, kundeservice og konkurrencedygtige priser. Generationer af vogne er blevet finpudset for at nå de resultater, vi kan tilbyde i dag.

Q: Hvad er anderledes ved Bat Caddy ?

De ting, der gør Bat-Caddy særlige er en kombination af kvalitet golfvogne med god funktionalitet, ydeevne og kvalitet, en fremragende kundeservice.

Q: Er det sikkert at handle med Jer?

Vi bruger PBS til vores online handel, så alle dine data bliver holdt hemmelige og du har den normale høje sikkerthed som vi i Danmark er vandt til.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har spørgsmål om produkterne?

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål. For spørgsmål om vores vogne kan du kontakte vores kundeservice via E-mail eller telefon. Vi besvarer alle ansøgninger inden for 24 timer, og en kundemedarbejder kan kontaktes dagligt fra 10 til 16.

Q: Hvor kan jeg se og prøve en Bat-Caddy?

Vi holder til i Hellerup ved København. Ring til os for at lave en aftale. Vi har åbent mandag til fredag fra 10 til 16.

Q: Hvilken garanti yder I?

Alle vogne kommer med den lovpligtige 12 måneders garanti på fabriksfejl.

Q: Hvor længe holder batteriet?

Alle vores batterier er beregnet til at fuldføre 18-27 huller, selv om de hårdeste baner. Vores tests har vist, at et fuldt opladet batteri (33 Ah) vil fuldføre 36 huller uden problemer. Vi anbefaler, at batterierne er opladet efter hver runde. Batteriet kan oplades mellem 150 - 200 times.

Q: Hvor længe tager det at lade batteriet op?

Opladeren, der tilbydes på nuværende tidspunkt er en 3 Ampere oplader. En fuld opladning er cirka 12 timer. Efter normalt brug (18 huller) tager det kun 6 timer.

Q: Hvordan vedligeholder jeg min vogn?

Vognens kræver ingen særlig vedligeholdelse, kun almindelig vedligeholdelse. Vognens bør holdes ren ved hjælp af et mildt rengøringsmiddel og varmt vand, må du ikke bruge nogen højttryks luft eller vandslanger. Fjern hjulene med nogle måneders mellemrum og rens akslerne.

Q: Sælger I batterier?

Vi har reservedelslager af næsten alle dele - også batterier. de kan findes på hjemmesiden under reservedele.

Q: Hvad hvis jeg får problemer med vognen?

Hvis du får problemer med vognen så følg nedenstående:

under garanti

Kontakt os - Afhængigt af det problem du har, vi vil diagnosticere problemet og give dig en reservedel. Alle vores dele kan let monteres. Om nødvendigt vil vi indsamle eller få sendt din trolley, således at du er tilbage på golfbanen så hurtigt som muligt.

uden for garanti:

Kontakt os ved hjælp af hjemmesiden. Vi vil diagnosticere fejlen, og give dig den information, du har brug for at afgøre, om at købe en del eller returnere golfvognen til service og reparation. Vi vil give dig en økonomisk fornuftig løsning, så du er tilbage på golfbanen så hurtigt som muligt.

Q: Hvor ofte skal jeg lade på batteriet?

Batterierne er fuldt opladet, når du modtager dem, men vi anbefaler at oplade dem før den første brug. Det er vigtigt at oplade batteriet efter hver runde. Undgå at køre batteriet fladt, da dette mindsker levetid af batteriet. Batteriet kan godt tåle at blive opladt lidt af gangen - når opladningen er færdig slutter ladekredsløbet automatisk.

Q: Hvad vejer vognen - og hvor meget vægt kan den klare?

Den maksimalt tilladte vægt for X3R er 35 kg. Vi anbefaler dog, at begrænse vægten af din bag til ca 14Kg for at opnå optimal ydeevne. Vognen vejer ca 14 kg og batteriet vejer ca 7 kg.

 

 

Den nye og innovative XR3

Den mest elegante fjernbetjente elvogn på markedet til en fantastisk pris. Ekstremt kraftfuld og robust. Tysk konstruktion kombineret med asiatisk effektivitet.

Hvorfor en fjernbetjening?

Vi siger "Prøv det" - du vil elske det! Hænderne fri - du kan bevæge dig i dit eget tempo. Du vil virkelig føle det som om du er en Pro med en caddy til at hjælpe dig med jern og køller.

Hvorfor Bat-Caddy?

Det er meget simpelt. Fordi du kan stole på os! Vi tilbyder ærlig og effektiv service. Problem med vognen eller spørgsmål? Skriv til os på info@fabrikators.com

Seneste nyheder

Bat-Caddy ® flytter til Europa. En af de bedste elektriske trolleys fra USA er nu tilgængelig for alle europæiske golfspillere

Read more here